Sosiaalinen media nainen tirkistelijä

sosiaalinen media nainen tirkistelijä

kuplista, joiden sisän ihminen sulkeutuu, myös somettomuus saattaa ajaa ihmisen tietynlaiseen kuplaan. Miehillä luku oli 44 prosenttia. Toisaalta, tähän liittyy ristiriita: samalla kun nuoriso haluaa varjella yksityisyyttän, juuri he käyttävät kaikista eniten sosiaalista mediaa. Tiedon saaminen niin arkisista, ihmiselle olennaisista henkilökohtaisista asioista kuin yhteiskunnallisista tapahtumista saattaa jädä vajavaiseksi. Voi tuoda myös rauhallisemman olon, kun ei tarvitse tietä, kuulla ja lukea kaikkea sosiaaliseen mediaan kirjoitettuja kommentteja, Matikainen toteaa. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.

Onko Facebook: Sosiaalinen media nainen tirkistelijä

Testaa Yle Uutisten sivuilla, oletko tirkistelijä vai narsisti. Turun yliopiston tutkija, matti Mäntymäki pitä sosiaalista mediaa, kuten, facebookia hyvänä, sosiaalista elämä rikastuttavana palveluna, mutta somesta pitä osata nauttia kohtuudella. Henkilökohtaisia tietoja ei haluta markkinoijien käyttön, arvelee Helsingin yliopiston viestinnän yliopistonlehtori Janne Matikainen. Mainos, julkaistu, netin käyttö ja sosiaalinen media ovat läpäisseet yhteiskuntamme ikäryhmästä riippumatta, ja yhä harvempi suomalainen elä enä täysin somen ulkopuolella.

Videos

Pantyhose lady works that cock all the way.

Oletko tirkistelijä vai: Sosiaalinen media nainen tirkistelijä

Palveluja ei tarvitse käyttä koko ajan. Mediatutkimuksien mukaan tirkistely ja itsensäpaljastaminen ovat lähtöisin tosi-tv:stä. Instagram-palvelun käyttö sukupuolittain Amerikassa, pinterest-palvelun käyttö sukupuolittain Amerikassa, tumblr-palvelun käyttö sukupuolittain Amerikassa. Mainos, suomalaiset ovat iästä riippumatta löytäneet some. Samassa profiilissa niin sukulaisille, kavereille kuin työtovereilla jaetut päivitykset kun sekoittavat esimerkiksi jakajan perhe-, ystävä- ja työminä. Myös Suomessa sosiaaliset mediat kiinnostavat naisia enemmän: Tilastokeskus kertoo, että kevällä 20vuotiaista suomalaisista seurasi vähintän yhtä yhteisöpalvelua. Facebookin ja instagramin logot / Kuva: EPA / rolf vennenbrend. Erityisesti nuoret ovat huolissaan yksityisyydensuojastaan.

Kommentit (1)

  1. sosiaalinen media nainen tirkistelijä sanoo:

    Sosiaalisen median palvelut rakennetaan koukuttamaan käyttäjiä.. Tutkijat pitävät palveluita mahdollisuutena henkisen hyvinvoinnin. Tutkijat uskovat, että sosiaalisen median värinkäyttö.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *