Piiskaa pyllylle antaa persettä

Kuinka usein annettiin piiskaa? Kuinka usein saitte piiskaa sivu 9 Keskustelu Anna Piiskaa pyllylle osa 2 - Google Groups Äidin mukaan piiskaa piti antaa paljaalle pyllylle, koska se ei muuten tehnyt riittävän kipeä, eikä sitä olisi muuten oppinut. Itse luulin aikoinani, että on ihan oikein antaa piiskaa, jos on ollut tuhma. Äiti vain sanoi lue läksysi ja tottele, niin ei tarvitse antaa piiskaa eikä remmiiä. Ja vitsan käyttö jatkui. Mies haluaisi antaa piiskaa sivu 2 Keskustelu Kaksplus Keskustelu - Isäni antoi minulle vitsaa aina lauantaisin Piiskaa pepulle sivu 2 Keskustelu Anna Sillä kertaa taisi suunsoitosta tulla vähän ylimäräistä. Varmaan hävetti tyttölasta, kun sai naapurin tädin nähden piiskaa paljaalle pyllylle. Kertokaahan kokemuksianne piiskasta, minua ainakin kiihottaa ajajatus esileikkinä saada piiskasta pyllylle, ja myös antaa naiselle piiskaa, ja rakastellla sen jälkeen, onko kokemuksia? Meillä ruumillinen kuritus käytössä esileikkinä.

Piiskaa pyllylle antaa persettä - Mies haluaisi antaa

Nuoret pojat pitävät tästä. Mutten uskaltanut, seison nurkassa kiltisti hiljaa. Soppa365, koko viikko edullisesti: viikon ruokalista nuukaillen. Olin niin häpeissäni ja peloissani että joku näkisi minut housut kintuissa, pylly piiskattuna ja muna pystyssä seisomassa keskellä kylä raittia Reinon kuulusteluissa. Jollain lailla tapahtuma kiihotti, vaikka häpeä ja nöyryytys olivatkin pällimmäisinä tunteina. Yleensä saan selkäni, jos riiitelen turhista, silloin ei auta piiskaa pyllylle antaa persettä mikän muu, se vetä multa housut alas ja piiskaa armotta. Me Naiset, tee se kuin Janne Kataja! Jälkeenpäin olin nolo ja hämilläni ja miestäni vaan huvitti hämminkini. Sain kahtesti vitsaa samana päivänä pyllyäni kihelmöi kivasti pitisaata piiskaa lopulta äiti haki vitsan sain pikkasen vitsaa kihelmöintijatkui pyllyssäni kiukkuilin jatemppuilin sain äitin piiskaamaan uutelleen sain kunnon selkäsaunan kihelmöinti ja kutina lähtipyllystäni. Kyynärpäni olivat istuinosalla, perse kaarella ylimpänä kohtana ja jalat potkurin jalasten välissä.

Videos

Hardkorowe ruchanie na pieska Olgi - polska amatorka.

Piiskaa pyllylle antaa persettä - Keskustelu

Onhan se sillälailla noloa, että kovin mielelläni en tästä puhele. Edes lapsena en saanut selkäni, ja tuo kokemus oli hirveän hämmentävä, sillä jostain syystä kiihotuin siitä hirveästi. Reino työnsi minut vanhan herran eteiseen ja pakotti minut kertomaan kaiken. Reino otti kyrpäni varresta otteen ja veteli esinahkaa edestakaisin. Sitten vaihtelevasti, joskus joudun ottamaan housut alas, joskus laskemaan polviin, tai vaikka vaan paljastamaan peppuni. Ilmaisia seksiv pieni tissinen mervi kallio ulkonäkö maria youtube nokian punaiset pillunhuulet pienet tisut.

Kommentit (1)

  1. piiskaa pyllylle antaa persettä sanoo:

    Sen jälkeen setä ottaa sitten pojan. Ilmoituksen lopussa hän vielä kertoi, että.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *